Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/webtrader.dk/public_html/wp-content/plugins/gravityformsuserregistration/class-gf-user-registration.php on line 990
Gode råd til køb af havetrampolin
  • Keywords: » fritid » Havetrampolin » sikkerhed
  • Skrevet af:
  • Online siden 31. januar 2014
  • Antal ord: 381 (Pris pr. ord: 0.26,-)
  • Pris: 100,- (inkl. moms)

Fire gode råd til køb af havetrampolin

Havetrampoliner har altid været til stor glæde – for hele familien. Men inden du køber en havetrampolin, er der mange du skal overveje, sikkerhed, størrelse, og mærke. Der er et hav af forskellige havetrampoliner, så det er godt at undersøge markedet, inden du køber en. Så er du sikker på at du for størst mulig glæde af dit køb. Nedenfor er der en række råd og overvejelser, du skal tage, inden du investerer i en trampolin til haven – det sikrer dig du køber en havetrampolin, du får størst mulig glæde af.

Sikkerhed

Der findes meget forskelligt tilbehør til havetrampoliner, der øger sikkerheden og gør den mere brugervenlig. Hvis der er småbørn i familien, er et sikkerhedsnet et oplagt køb. Et sikkerhedsnet til havetrampolinen fås i overskuelig prisklasser og er nemme at montere. Et sikkerhedsnet sikrer dig at man ikke falder ud over trampolinen.

Brugervenlighed

Når du køber en havetrampolin, er det en god ide at overveje om den skal graves ned. Hvis den ikke graves ned kan man fordel købe en stige til trampolinen. Stiger koster i prisklassen 100-150 kroner, og sørger for at selv de mindste kan komme op på trampolinen.

Hop med hovedet

Ikke at forveksle med at hoppe på hovedet, er det altid en godt ide at have hovedet med når man hopper på en havetrampolin. De fleste uheld sker fordi folk ikke har hovedet med og bliver overmodige. Selvom man har et sikkerhedsnet er man ikke sikret mod skader på en havetrampolin. Derfor er det en god ide, at følge nogle simple råd, der mindsker risikoen for uheld. Hold et godt opsyn med trampolinen. Det er især små børn der kommer til skade, derfor er det en god ide at holde et godt opsyn, med hvem der er på trampolinen.

Hold øje med gode tilbud

Et sidste råd er at holde øje med tilbud. Der er altid mange penge at spare, hvis man holder øje med tilbud og havetrampoliner er bestemt ikke nogen undtagelse. Så hold øje med tilbud i aviser, reklamer og på nettet – du vil ikke blive skuffet over at vente en smule længere.

Med disse simple råd og overvejelser, bør du være bedre stillet, når du skal ud og købe en havetrampolin.