• Keywords: » cigaret » e-cigaret
  • Skrevet af:
  • Online siden 25. januar 2014
  • Antal ord: 235 (Pris pr. ord: 0.43,-)
  • Pris: 100,- (inkl. moms)

Hvorfor er el cigaretter sundere end almindelige cigaretter?

El cigaretter er naturligvis sundere end de almindelige cigaretter, da du ikke får alle de skadelige stoffer ned i lungerne. En el cigaret indeholder slet ikke de farlige stoffer som almindelige cigaretter gør, og udskiller kun damp i stedet for røg. En almindelig cigaret indeholder omkring 400 forskellige giftstoffer, som alle sammen er skadelige for kroppen, og de fleste af disse stoffer er kræftfremkaldende.

Får man gule tænder af en el cigaret?

Man får ikke gule tænder ved at dampe på el cigaretter, hvilket er en af de store fordele. Det er vigtigt at passe og pleje sine tænder, og alle ønsker naturligvis et flot hvidt smil. Gule tænder kan sætte en stopper for smilet, og du vil ikke blive opfattet værende imødekommende og positiv hvis ikke du har et smil på læben. Undgå gule tænder og erstat de almindelige cigaretter med en el cigaret.

Damp hvor du vil

En el cigaret indgår ikke i den danske rygelov, og der er derfor ingen regler for en el cigaret. Dette betyder at du kan dampe på din e-cigaret næsten alle de steder hvor du normalt ikke må dampe på almindelige cigaretter. E-cigaretten skader heller ikke, og du kan derfor dampe løs, uden at være nervøs for dit eller andres helbred. Andre vil ikke føle sig generet af din e-cigaret, som du så dejligt kan nyde i et godt selskab