• Keywords: » backup » CMS » hacking » hjemmeside » sikkerhed » WordPress
  • Skrevet af:
  • Online siden 30. januar 2014
  • Antal ord: 346 (Pris pr. ord: 0.41,-)
  • Pris: 141,- (inkl. moms)

WordPress sikkerhed – 3 måder at gøre din side mere sikker på

Der har i den senere tid været flere og flere WordPress hjemmesider der har måttet bukke under for hackere, fordi de ikke har haft deres WordPress sikkerhed i orden. At få hacket sin hjemmeside kan både betyde færre ordre hvis du er webshop-ejer, fald i læsere hvis du er blogger og generelt bare lavere troværdighed til din side.

Heldigvis findes der flere forskellige måder at skabe en bedre WordPress sikkerhed, og du vil her i artiklen blive præsenteret for 3 gode og nemme tips du kan implementere med det samme, for at mindske risikoen for at en hacker får adgang til din side.

1. Hold WordPress opdateret

WordPress-teamet er gode til at lukke huller i deres CMS, så snart de er blevet opdaget. Ved at opdatere vil du gøre det endnu sværere for hackeren og trænge ind (da stort set hver version af WordPress i små steps bliver mere og mere sikker), og dermed gøre din WordPress sikkerhed bedre. Alt dette gælder selvfølgelig også alverdens plugins du måtte have installeret på din side – Sørg generelt for at alt er opdateret til så ny en version som muligt, på din side.

2. Skift kodeord for øget WordPress sikkerhed

Det er meget vigtigt at få skiftet kodeord en gang imellem, selvfølgelig ville det være det bedste at gøre det så ofte som muligt, men en gang om måneden er også ganske fint. En anden vigtig ting ved dine kodeord er, at du skal sørge for ikke at have det samme til flere WordPress hjemmeside. Hvis først hackeren har adgang til én af dine sider vil han på den måde nemt kunne tilgå dine andre sider samtidigt.

3. Tag backup

En backup hjælper i princippet ikke ret meget mod hackere, men hvis uheldet er ude, og du bliver hacket, hjælper den derimod til at stable hele din hjemmeside på benene igen. Der findes flere forskellige gode WordPress plugins til at sørge for dette, det vigtigste er egentlig blot at du får det automatiseret, så du ikke hele tiden selv skal tænke på at tage backup.